Click here for Myspace Layouts

Pages

Saturday, February 22, 2014

i'll never


seorang remaja perempuan yang asalnya ceria , happy even apa pun jadi . yang selalu bagi spirit dekat kawan , yang selalu bagi opinions .tetiba .. dia menjadi seorang yang lemah sehingga dia tak mampu fikir tentang kehidupannya disebabkan seorang lelaki yang dia anggap hero kedua dalam hidupnya , yang selalu jaga dia . sebenarnya tadak benda pun aku nak cerita . hehe . just nak cakap benda yang aku cakap tadi memang betul betul boleh berlaku dan pernah berlaku dah , dan remaja perempuan tu pun taktahu kenapa dia menjadi pendiam , dia simpan apa yang dia rasa , dia cuma ceritakan apa yg terjadi SEMUANYA pada seorang sahaja dan cuma Dia yang tahu kenapa remaja perempuan tu jadi macam tu , Allah knows everything about remaja perempuan tu , dan remaja perempuan tu berserah kepada Allah apa akan jadi sebab dia tak kisah , remaja perempuan tu rasa kosong , bosan dengan hidupnya :)

No comments:

Post a Comment