Click here for Myspace Layouts

Pages

Friday, January 24, 2014

stay away from me


dia mengajar aku tentang semua orang bukan lah baik sangat pun . hooo .
ceritanya gunii deh , orang dekat dengan kita ada sebab , kadang-kadang want to see something from us faham dok ? *tettttt* kadang-kadang tu sebab nak tunjuk hebat , kadang-kadang nak tengok betapa teruknya kita even dia sendiri ja yang tahu . ermm , acanno tu . dan dia cakap lagi , tak semua orang akan baik dengan kita . dan sekarang , aku jadi takut bila tengok orang pelik-pelik ni , tambah-tambah golongan muda , tak tahu kenapa , kalau boleh tuu nampak jauh sebatu , lari terus . takut laa .. lebih baik kita cuba elakkan , kan ? haha .


No comments:

Post a Comment