Click here for Myspace Layouts

Pages

Sunday, December 23, 2012

Cinta Vlog Full Movie - Wawa Zainal & Aliff Aziz

semua orang mesti tengok ni XD haha , serious lawak , romantik dan best lah . mula-mula aku tengok macam bosan ja dalam otak aku just cakap alahh tengok ja la kan dah bosan XD tapi time tengah-tengah movie ni sampai last , memang best laa . aliff aziz pun apa kurangnya pandai ja belakon *bagi aku la* sesuai pula dengan wawa zainal ;) apa-apa pun semua tengok lah cerita ni . memang best :)





amoi meyh

No comments:

Post a Comment