Click here for Myspace Layouts

Pages

Sunday, September 30, 2012

Tanpamu Sayang

bf - kita main satu GAME nak tak ?
gf - GAME apa ?
bf - macam ni , esok awak tak payah CONTACT saya , maksudnya tak payah TEKS , CALL or apa-apa yang berkaitanlah , saya pun akan buat macam tu ok ? kita tengok sapa menang :))
gf - okay !
esoknya gf terpaksalah tahan rindu dekat bf *mengenang ini satu permainan* si gf pun cuba lah kuatkan hatinya

keesokkan harinya si gf call la si bf , tapi tak dijawap . so gf pergi lah ke rumah bf . di luar rumah ramai orang dan so gf mula merasa pelik then terus masuk ke rumah . sekujur tubuh terbaring di ruang tamu rumah dan tubuh itu adalah jasad si bf yang dah meninggal .. mak si bf datang dan memberikan sepucuk surat kepada si gf

SURAT ---> SAYANG , SEMALAM AWAK DAPAT HIDUP SEHARI TANPA SAYA , SAYA PASTI ESOK DAN SETERUSNYA AWAK PASTI HIDUP BAHAGIA TANPA AWAK :) SAYANG AWAKK 

No comments:

Post a Comment