Click here for Myspace Layouts

Pages

Thursday, June 7, 2012

kawan is an important

hai ? assalamualaikum semua . sihat ? harap sihat la :)) today , saya bosan sangat >_< malas nak tidur petang nanti malam tak boleh tidur bangun pagi lewat plak . HAHA . rasa mcam tadak mood pun ada ? tahh la (teruk gila sampai perasaan sendiri pun tak tahu) haha . dah-2 bukan aku na cita tentang unknow feeling aku meh tapi tentang sahabat , kawan bukan lawan :P haha aku ada kawan rapat , kawan baik , kawan gelak , dan macam-2 jenis nama kawan lah . hahak .. 

first sekali kawan aku yang aku rapat satu class dengan aku sebab dia faham aku walaupun kekadang tu ayat dia menyakitkan hati kami semua :p actually dia nice , sweet bila ada pakwe dia :p buwerk . dia ayu jaa bila DENGAN PAKWE dia , dia manja jaa bila DENGAN PAKWE dia (lagi) . hehek . tak aci marahh . kami pggil dia eyta , dia siamiz girl . dia speacial sikit . hahak .. 

ayu tak macam yang aku ckap tdi ? haktuih . HAHA . awek abg wan XD

yang kedua , ezza . dia neh comel-2 chubby-2 . dia nice sangat . aku kenal dia dah nak masuk 4 tahun dia very de baik , aku selalu buli dia tapi buli-2 manja lah . hehek kan ezza kan .. dia neh pandai oo (Y)

dia nih tak boleh tengok something yang berwarna HIJAU . mesti dia akan cakap 'waa , comei' aku tau da ayat dia XD

 yang ketiga , rafika <3 dia neh !! haha , dia teman blogger aku , huahaha . dia baik , dia neh nmpak sombong lar tapi bila kita dah kawan dengan dia kita tahu lah :)) dia nih kekadang lawak jugak , dia takut pada binatang berbulu , (cat) err . comei paa . . mioww

comei kan ? skrang dia dah bertudung dan dia sangat ayuu <3 ^^


yang ke berapa tah ? oh ke'empat (gelak sambil tutup mulut jyeah) . nama dia NOR SYAWANI MD ROSDI XD sory weih , aku suka pggil nma pnuh hgg . harhar . kmi pggil dia wanie atau icha (kadang-2 aku pggil dia busuk ) dia neh aku taktau la cm na nak ckap ttg dia ? ??  hahak . dia dia SANGAT hype , active terlebih . setiap masa dia active cuma time dia demam ja dia tak larat . tuu pun kekadang walaupun  demam gelak tah apa-2 . haha . kfine aku nak puji neh dgar neh . WANIE nih COMEL

dia nih suka takut kan org tmbah-2 rafika si penakut kucing yg comel tuh . tapi bila orang terkejutkan dia , kalau boleh dia menjerit nak bagi pecah tingkap XD 

yg ke lima adalah aien . nama dia sama mcam aku XD sbb tu kmi ada nma samaran yeahh . aku aien zainol ain , dia aien asri . HAHA . tapi kmi slalu pggil dia kewding sbb dia keding . aku rapat dgan dia sbb dia lbih fham aku (tipu ja XD) hahak .. klau bab-2 LOVE-2 neh serahkan pada doctor aien pakar hati dalam percintaan . aku ttap cntct dia mcm biasa wlaupun skrang dia dah pndah skolah :( dia segak oo

segak kan ? hehe , aku rindu dgar dia gelak . gelak dia unik oo XD
rindu kewding :')


last one ! nama dia anis athirah . dia neh cntik tpi dia tak suka snap pic ada muka dia XD haha kmi pggil dia anies . dia pun dah pndah skolah . kekdang ja kmi cntct :)) apa-2 pun aku ttap sygg dia mcm yg lain . dia neh suka gelak . bila dia gelak aku suka tengok gigi dia AHHAHHA comei . 

rindu dia lahh :')

itulah kisah kawan-2 aku . aku sygg eyta , ezza , fyieka , wanie , kewding , anis . 

aku suka dia by ainan tasneem



Aku lihat dia disana

Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia



Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia



Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu



Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya



Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya



Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu



Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya



Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’



Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu



Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya



Aku suka dia


Monday, June 4, 2012

matlutfi - we eat nasi


hari ni tada apa aku na merepek so~ jom kita layan kerenah matlutfi neh , btw dia comei :)


amoi meyh