Click here for Myspace Layouts

Pages

Thursday, May 17, 2012

judging it

judging ? what's ? haha . selalu aku tengok ramai yang bersangka buruk kepada orang yang dia tak kenal ? ?? example ; dia cakap budak tu sombong , padahal budak tu muka ja nampak sombong . tapi dia ok jep . ok ok you dizzy , right ? HAHA . sory-2 . ok macam ni , aku selalu tengok ramai orang selalu cakap buruk tentang seseorang nih , padahal dia tak pernah kenal pun dia ? smpaikan takmau dah try be friend ? ok , cuba kita try kawan dgan dia tgok tapi janganlah ikot perangai buruk dia plak . kita try to close ~ mesti kalau orang tanya perangai dia cm na , kita akan cakap "not bab , ok lah" sebab apa ? sebab kita dah kenal dia ? sejahat-2 manusia pun , dia ada kebaikannya . semua orang yang dah rosak , tak semuanya jahat . right ? mybe kita boleh nasihat dia ? buat benda baik ? kita juga dapat pahala . tapi klau dia takmau janganlah pulak awak tuu marah-2 paksa-2 dia plak . tak pasal mata awak lebam sebelah . hahha . . 

; don't judge a person based on appearance without recognize k , muahh :*

Friday, May 4, 2012

be mine - tasha manshahar



oww , awesome kan ? aku suka suara dia . first aku knal dia sbab kwan aku pulun menyanyi , aku balik rumah , aku cari lah lagu ni .. ternyata mmg sedap lagu ni dan suara dia awesome .. semoga tasha terus maju k :))

move forward weih :))

sometimes tearts can dissolve the existing burden , right ? i thinkk . i will throw awayy all my habit bcause it appeared as a weak . mybe yeah ? hum , apa yang penting adalah kuat semangat , jangan nak cengeng sangat lahh (kuat menangis) HOHO' sebab kalau kita nangis pun org boleh buat apa ? mcam lah semua masalah tu akan selesai right ? aku bercakap tentang fakta lagi kea ? hikhokk . benda betul ^^

; people can see our shortcomings if we in BIG TROUBLE , haha <3