Click here for Myspace Layouts

Pages

Wednesday, October 22, 2014

kami menjual sabun double gluta





SABUN DOUBLE GLUTA / DOUBLE GLUTA SOAP
~ Memutihkan kulit
~ Melembut & melicinkan kulit
~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
~ Sesuai digunakan utk muka & badan
~ Boleh merawat masalah jerawat badan
~ Sesuai utk semua jenis kulit
~ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
~ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
~ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih
~ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat
~ Bau yang wangi
rm25 inc postage
wechat/whatsapp : 0174510285
code area sungai petani, kedah 

or visit my page
https://www.facebook.com/pages/Aynia-beauty/1527730900805395

kami menjual krim ibu putih

Tunggu dalam 2 - 3 minggu macam tu walaupun hakikatnya kadang-kadang dalam 3,4 hari je pun korang dah boleh tengok kulit korang cerah dari sebelumnya. hehe. Banyak testi yang pakai dua tiga hari pon dah nampak hasil.

Rm25 inc postage per item
wechat / whatsapp : 0174510285
code area sungai petani kedah

Sunday, October 19, 2014

kami menjual pelbagai produk kecantikan


mari mari like page ini https://www.facebook.com/pages/Aynia-beauty/1527730900805395
kami menjual pelbagai produk kecantikan yang berada di pasaran , produk kami semuanya original yaa . segalanya disitu . banyak anda ber-shopping lebih murah tau . jangan lupa like https://www.facebook.com/pages/Aynia-beauty/1527730900805395



https://www.facebook.com/pages/Aynia-beauty/1527730900805395
















Sunday, September 14, 2014

andai hatiku bersuara

Tuhan berikanlah aku
Kekuatan menempuhi dugaanmu
Aku percaya ada hikmahnya
Disetiap dugaan yang ku terima


Andainya hatiku bersuara
Pastinya ia akan berkata
Cukuplah sayang aku tidak berdaya
Mengharungi segala sengsara

Berapa kali harus aku terluka
Barulah kan ku sedar

Cintaku tidak layak Untuk dirinya
Mengapa masih aku setia di sisinya


Tidakku mengerti Tidakku fahami
Seperti insan biasa aku ingin bahagia
Menyintai dan dicintai tiada duanya

Andai terlampau permintaanku ini

Maafkanlah kasih

Monday, August 18, 2014

monday august 18/14


Today monday august 18/14 . Nak tahu tak apa aku rasa sekarang ? Aku rasa 'nothing' . emm . haha . Thats all . thank you baca 😝 *^▁^*

Thursday, April 17, 2014

menunggu sampai hari ini :)


Resah hati ku
Selalunya ada
Fikirkan kamu
Setiap waktu ku
tenang jiwa ku
bila kau di sisi
Dalam dakapan mu buat ku mati

Jauh
Ku menunggu
Biar ketahuan mu
Disini ku merindu

Jauhhh
Ku berharap
Kembali kau pada ku
Akhiri penantian ku

Tak mampunya aku
Bila kau tiada
Gelap hariku
Sepi hidup ku
Lemah langkah ku
Mendengar suara mu
Laju jantung ku bila menyentuh mu

macam pasrah


Engkau datang kepadaku
Dengan sejuta harapan
Kau janjikan cinta itu

Ternyataku hanya persinggahan
Hatimu yang luka
Sungguh ku tak sangka

Dan saat kekasihmu
Inginkan kau kembali

Tinggalkan aku
Lupakan ku
Kembalilah kau kepada dirinya
Kerna kutahu
Cinta ini
Hanya pelarian bagimu

Saturday, February 22, 2014

i'll never


seorang remaja perempuan yang asalnya ceria , happy even apa pun jadi . yang selalu bagi spirit dekat kawan , yang selalu bagi opinions .tetiba .. dia menjadi seorang yang lemah sehingga dia tak mampu fikir tentang kehidupannya disebabkan seorang lelaki yang dia anggap hero kedua dalam hidupnya , yang selalu jaga dia . sebenarnya tadak benda pun aku nak cerita . hehe . just nak cakap benda yang aku cakap tadi memang betul betul boleh berlaku dan pernah berlaku dah , dan remaja perempuan tu pun taktahu kenapa dia menjadi pendiam , dia simpan apa yang dia rasa , dia cuma ceritakan apa yg terjadi SEMUANYA pada seorang sahaja dan cuma Dia yang tahu kenapa remaja perempuan tu jadi macam tu , Allah knows everything about remaja perempuan tu , dan remaja perempuan tu berserah kepada Allah apa akan jadi sebab dia tak kisah , remaja perempuan tu rasa kosong , bosan dengan hidupnya :)

Monday, February 17, 2014

Papinka ~ Masih Mencintainya ( muzik video)


hai , saja nak post lagu ni , lagu ni best sebab lirik dan penyanyi dia nyanyi dengan sepenuh hati dia sebab tu best kot , haha enjoying :)




Thursday, February 13, 2014

Histeria - Pujaan Hatiku (Music Video)

KAMI HISTERIA memang best , lawak seram . jojo cute sangat , haha . nah dengar lagu ni , aku suka lagu ni